Pr5 Toplist Forum
Kasım 20, 2008, 04:39:44 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Kendim ve Sevgilim  (Okunma Sayısı 35 defa)
HeRo
Administrator
Hero Member

Popülerlik +2/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 15, 2008, 03:32:33 ÖS »

Charlie 17 yıllık bir polistir. Çok iyi kalpli bi insandır ve etrafındaki tüm insanlar onun bu iyi kalbini ve iyi niyetini suistimal ederler. Bu durum böyle devam ede ede Charlie'nin içinde başka bir insan daha doğar. Artık Charlie bazen normal, bazen de Hank isimli kaba saba devamlı küfür eden sinirli bir insandır...

Bu arada Charlie'ye Irene isimli bir bayanla bir suçlu ile yüzleştirilmesi için New York'a gitme görevi verilir. Yolculukta ortaya Hank de çıkınca ortalık iyice karışır... Komik bir film...

Tam Ekran İzlemek İçin
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Ben Kendim ve Sevgilim
« Posted on: Kasım 20, 2008, 04:39:44 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Ben Kendim ve Sevgilim oyunlari, Ben Kendim ve Sevgilim programi, Ben Kendim ve Sevgilim oyunu indir, Ben Kendim ve Sevgilim program yukle, Ben Kendim ve Sevgilim download, Ben Kendim ve Sevgilim hikayeleri, Ben Kendim ve Sevgilim resimleri, Ben Kendim ve Sevgilim haber, Ben Kendim ve Sevgilim yukle, Ben Kendim ve Sevgilim videosu, Ben Kendim ve Sevgilim msn eklentisi, sarki sozleri
Etiket: Komedi [Yabancı] 
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: