Pr5 Toplist Forum
Ocak 09, 2009, 05:43:27 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çarşı kendisine karşı  (Okunma Sayısı 80 defa)
HeRo
Administrator
Hero Member

Popülerlik +2/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 29, 2008, 11:27:31 ÖÖ »

Olayın sebebinin Çarşı'nın kulüpten ve Beşiktaş isminden rant elde etmesi iddiası ve buna karşılık olarak kapalı tribünde ki yeni grubun baskısı olduğu ileri sürülüyor. Bu grubun 20-25 yaşlarındaki gençlerden oluştuğu, tribünlerdeki hakimiyetinin de giderek arttığı belirtildi.

Bu genç grubun Çarşı'nın önde gelen isimleriyle toplantı yaptığı ve Çarşı Amigosu Alen'e üstü kapalı olarak grubu "bu işten çekilin" mesajı verildiği konuşuluyor.

Beşiktaş tribünlerinin ortak noktası Bilgili ve Seba yönetimine karşı olan Çarşı'nın niye Demirören'e kötü bir sezon geçirmesine rağmen karşı olmamasıydı.

Bu gelişmelerle birlikte geçen yıl Çarşı'nın bulunduğu yerde öldürülen Ferdi Aslan cinayetinin de etkili olduğu biliniyor. Çarşı Amigosu Alen baskılardan bunaldık ve Çarşıyı kapattık diyor.
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2008, 06:14:55 ÖS Gönderen: HeRo » Logged
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Çarşı kendisine karşı
« Posted on: Ocak 09, 2009, 05:43:27 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Çarşı kendisine karşı oyunlari, Çarşı kendisine karşı programi, Çarşı kendisine karşı oyunu indir, Çarşı kendisine karşı program yukle, Çarşı kendisine karşı download, Çarşı kendisine karşı hikayeleri, Çarşı kendisine karşı resimleri, Çarşı kendisine karşı haber, Çarşı kendisine karşı yukle, Çarşı kendisine karşı videosu, Çarşı kendisine karşı msn eklentisi, sarki sozleri
huseyin
Global Moderator
Full Member

Popülerlik +3/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2008, 05:04:23 ÖS »

güzelim ÇARŞI gitii... Utandım
Etiket: çarşı  Alen  Ferdi Aslan 
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: