Pr5 Toplist Forum
Ocak 09, 2009, 05:07:16 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz  (Okunma Sayısı 22 defa)
huseyin
Global Moderator
Full Member

Popülerlik +3/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Eylül 11, 2008, 11:21:46 ÖÖ »

Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz

Danıştay, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Diyanet'e bağlı Kur'an kursları ile öğrenci yurtlarına yakacak ve giyim yardımı yapılmasını sağlayan kararının yürütmesini durdurdu.

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz
« Posted on: Ocak 09, 2009, 05:07:16 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz oyunlari, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz programi, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz oyunu indir, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz program yukle, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz download, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz hikayeleri, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz resimleri, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz haber, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz yukle, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz videosu, Danıştay'dan tuhaf karar: Belediye Kur'an kursuna yardım yapamaz msn eklentisi, sarki sozleri
Etiket:
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: