Pr5 Toplist Forum
Ocak 09, 2009, 04:10:34 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında  (Okunma Sayısı 19 defa)
huseyin
Global Moderator
Full Member

Popülerlik +3/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ekim 13, 2008, 03:27:02 ÖS »

Dünya Ehl-i Beyt  Vakfı, yeni binasında

Dünya Ehl-i Beyt Vakfı'nın genel merkezi ile eğitim ve kültür binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2002 yılında temeli atılan ve 11 bin metrekare alana kurulan genel merkezin bünyesinde kütüphane, yemekhane, konferans salonları, cemevi ve mescit bulunuyor.

Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında
« Posted on: Ocak 09, 2009, 04:10:34 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında oyunlari, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında programi, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında oyunu indir, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında program yukle, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında download, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında hikayeleri, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında resimleri, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında haber, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında yukle, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında videosu, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı, yeni binasında msn eklentisi, sarki sozleri
Etiket:
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: