Pr5 Toplist Forum
Ocak 09, 2009, 06:35:33 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kutudaki Surpriz  (Okunma Sayısı 44 defa)
SHeRo
Global Moderator
Jr. Member

Popülerlik +2/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 23, 2008, 10:24:35 ÖÖ »

7-8 Yaşlarında bir kız çocuğuydu, sarı saçları, mavi gözleri çocukluğuna ayrı bir sevimlilik katıyordu. Annesini doğduğu gün kaybetmişti. Babası iyi bir eğitim vermek için canla başla çalışyordu. Bakıcıyla beraber tek başına çocuk büyütmenin verdiği stresi artık kaldıramaz olmuştu. Gün geçtikçe artan isteklerinin elinden geldiğince karşılamaya çalışıyordu.
Yoğun bir işgünü akşamı salonda otururken kızının sesiyle kendine geldi
- babacığım yarın bana ambalaj kağıdı getirirmisin
şaşırmıştı bu isteğe, anlam veremedi "tamam kızım" demekle yetindi
küçük kız ertesi akşam herzamanki şirinliği ile babasını karşıladı.
- aldınmı babacığım
- aldım ama ne yapacaksın sen bunu
- süpriz, söylemem
- peki yardım istermisin
- olmaz süpriz dedim ya, yarın görürsün.
koşarak odasına çıktı. yatağının altından çıkardığı paketi minicik elleriyle ambalajlamaya çalışıyordu. uzun uğraşlar sonunda olduğuna kanaat getirdi.
sabah güneşi ile uyandı. neşe içinde giyindi. tatil günüydü haftada bir gün babası ile kahvaltı yapmaya bayılıyordu. yatağının altına sakladğı paketi aldı, koşarak babasının yanına indi.
kapıda göründüğünde kızının her zamankinde neşeli görünmesine şaşıran babası
- hayırdır birtanem neden bu kadar neşelisin
- biliyormusun babacığım bu gün ne
- hayır
- bugün babalar günü, bu da benim sana hediyem
şaşırmıştı babası, akşam getirdiği ambalaj kağıdı hırpalanmış bir şekilde kızının ellerindeydi. ama kızının bu süprizi karşısında bir şey diyemedi. heyecanla açtı, paketi ama bir süpriz daha yaşadı, paket boştu. bir anda hiddetlendi,
- o kadar para verdim bu kağıda, ama mahvettmişsin. bari içine bir şey koysaydın. bunun içinmi uğraştın bütün gece
küçük kız gözünden düşen yaşlara aldırmadan
- "AMA BABACIĞIM BEN ONUN İÇİNE SANA OLAN SEVGİMİ, VEREMEDİĞİM ÖPÜCÜKLERİMİ KOYMUŞTUM " diyebildi
Bir anda dondu adam nutku tutuldu, yaptığından pişman oldu, dakikalarca birbirlerine sarıldılar.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Kutudaki Surpriz
« Posted on: Ocak 09, 2009, 06:35:33 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Kutudaki Surpriz oyunlari, Kutudaki Surpriz programi, Kutudaki Surpriz oyunu indir, Kutudaki Surpriz program yukle, Kutudaki Surpriz download, Kutudaki Surpriz hikayeleri, Kutudaki Surpriz resimleri, Kutudaki Surpriz haber, Kutudaki Surpriz yukle, Kutudaki Surpriz videosu, Kutudaki Surpriz msn eklentisi, sarki sozleri
Etiket:
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: