Pr5 Toplist Forum
Ocak 09, 2009, 05:35:52 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Emre Fener'e mi Gidiyor?  (Okunma Sayısı 88 defa)
HeRo
Administrator
Hero Member

Popülerlik +2/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 31, 2008, 01:49:08 ÖS »

Gündemin bir numaralı konusu olan Emre'nin Fenerbahçe'ye gideceği henüz kesinlik kazanmasa da duyumlar bu transferin gerçekleşmek üzere olduğu konusunda. Eğer bu transferi gerçekleştirirse Fenerbahçe büyük bir transfere imzasını atmış olacak.

Ayrıca Emre'nin basına verdiği demeçte bu transferin bittiği yönünde. Fenerbahçe kulübü ise resmi imza atılmadan bu transferi kamuoyuna duyurmak istemiyor.

Emre transferi hakkında ne düşünüyorsunuz??
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Emre Fener'e mi Gidiyor?
« Posted on: Ocak 09, 2009, 05:35:52 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Emre Fener'e mi Gidiyor? oyunlari, Emre Fener'e mi Gidiyor? programi, Emre Fener'e mi Gidiyor? oyunu indir, Emre Fener'e mi Gidiyor? program yukle, Emre Fener'e mi Gidiyor? download, Emre Fener'e mi Gidiyor? hikayeleri, Emre Fener'e mi Gidiyor? resimleri, Emre Fener'e mi Gidiyor? haber, Emre Fener'e mi Gidiyor? yukle, Emre Fener'e mi Gidiyor? videosu, Emre Fener'e mi Gidiyor? msn eklentisi, sarki sozleri
CyBeR
Newbie
*

Popülerlik +1/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2008, 07:34:07 ÖS »

emre fenere gitmiş artık kendide acıklama yapmış. zamanla görelim bakalım. ama pek de sanmıyorum cok başarılı olacagını
Etiket: Emre BelözoÄŸlu  Fenerbahçe 
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: