Pr5 Toplist Forum
Kasım 21, 2008, 10:15:29 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Futbolcup nedir?  (Okunma Sayısı 112 defa)
huseyin
Global Moderator
Full Member

Popülerlik +3/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 18, 2008, 07:23:06 ÖS »

Futbolcup Internette oynanan bir Online-Futbol Manager Simulasyonudur. Başlangıçta kendi Sehrinizde bir Futbol takimi kurabilirsiniz. Takiminizin Adini ve Renklerini siz secebilirsiniz. Simdi Antrönör, Menager, ve Baskan hayati yeni basliyor. Tek basina bir Kadro kurmalisiniz ve iyi bir Dizilis ve Taktik bulmalisinız. Menajer olarak Sponsorlari siz seçersiniz, rüyanizdaki Stadyumu ve Stadyum icin Alt yapilari ve en modern Binalari insaat etmelisiniz!!!

Aramıza katıl ve en iyi menejerin kim olduğunu herkeze göster. Sponsorlar ve futbolcularla pazarlık ederek en iyi fiyata ulaş. Oyuncularının özelliklerini geliştirmek için özel antrenmanlar yaptır. Kendin antrenör olarak sınırlarını zorla ve takımını zirveye çıkar! Futbolcup, ücretsiz bir Online Futbol Menejerlik oyunudur!

Her lig ve hazırlık maçını CANLI olarak izle ve maç sırasında takımının dizilişini ve taktiğini anında rakibine göre ayarla. Deneme amaçlı "Maç Simülasyonu" opsiyonunu kullanarak takımını daha iyi takımların karşısına çıkararak zorlu sınavlara gir ve bu sırada taktik denemeler de yap. Stadyuma yapacağın eklemeler ve kulüp arsasında yapacağın inşaatlar ile gelirlerini arttır. Asistanlarını kurslara göndererek onların kendilerini geliştirmesini sağla. Böylelikle onlar da sana en iyi menejer olabilmen için daha iyi yardım edebilsinler.

Kendi hayalindeki stadı inşaa et ve taraftarlarını her türlü açıdan memnun et!
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2008, 12:35:56 ÖS Gönderen: HeRo » Logged
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Futbolcup nedir?
« Posted on: Kasım 21, 2008, 10:15:29 ÖS »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Futbolcup nedir? oyunlari, Futbolcup nedir? programi, Futbolcup nedir? oyunu indir, Futbolcup nedir? program yukle, Futbolcup nedir? download, Futbolcup nedir? hikayeleri, Futbolcup nedir? resimleri, Futbolcup nedir? haber, Futbolcup nedir? yukle, Futbolcup nedir? videosu, Futbolcup nedir? msn eklentisi, sarki sozleri
Furkan07
Newbie
*

Popülerlik +0/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2008, 11:32:15 ÖÖ »

bende oynuyom bu oyunu
cetcal
Newbie
*

Popülerlik +0/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta