Pr5 Toplist Forum
Kasım 22, 2008, 02:42:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı  (Okunma Sayısı 67 defa)
**fenerbahçellii**
Global Moderator
Jr. Member

Popülerlik +4/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 02, 2008, 11:06:11 ÖS »

19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle yapılan Minikler Boks Åžampiyonası sona erdi. Kulübümüze baÄŸlı Ankara Boks Okulumuzun minik boksörleri katıldıkları 11 sıklettin  dokuzunda ÅŸampiyon olarak takım halinde açık ara birinci oldu.

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şefik Tetik Boks Eğitim Merkezinde yapılan Şampiyonaya 12 kulüpten 70 sporcu katıldı.

Şampiyona da dereceye giren boksörlere madalyalarını GSGM Spor Kuruluşları Dairesi Başkanı Nurettin Özen, GSGM Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Fevzi Çelik, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sağlam, şube müdürleri Zeki Atlı ve Hüseyin Konuk'un verdi.

Şampiyonada birinci olan boksörlerimizin isimleri şöyle: 34 kg Yasin Esrarı, 37 kg Adem Dinçer, 38,5 kg Sedat Ovat, 40 kg Cengiz Onat, 41,5 kg Serkan Onğulu, 46 kg Nurettin Ovat, 48 kg Harun Şimşek, 50 kg Muharrem Altay, 56 kg Ömer Kutum.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı
« Posted on: Kasım 22, 2008, 02:42:24 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı oyunlari, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı programi, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı oyunu indir, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı program yukle, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı download, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı hikayeleri, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı resimleri, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı haber, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı yukle, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı videosu, Minik Boksörlerimiz Rakip Tanımadı msn eklentisi, sarki sozleri
Ahmet
Newbie
*

Popülerlik +1/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2008, 03:44:21 ÖS »

gençleri tebrik etmek lazım
**fenerbahçellii**
Global Moderator
Jr. Member

Popülerlik +4/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta