Pr5 Toplist Forum
Ocak 10, 2009, 12:33:52 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Åžampiyon Taraftarla KucaklaÅŸtı  (Okunma Sayısı 76 defa)
Gungoren
Newbie
*

Popülerlik +0/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 19, 2008, 11:11:35 ÖÖ »

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Galatasaray - G. Oftaşspor karşılaşması öncesinde Ali Sami Yen Stadı'nda taraftarlarımızla buluştu.

Karşılaşma öncesi sahaya gelen Şampiyonlara, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Şampiyonlar Ligi Kupası'nı sembolik olarak tekrar takdim etti. Taraftarlarımızın 'Şampiyon' tezahüratları eşliğinde kupayı kaldıran basketbolcularımız ile teknik ve idari kadroya daha sonra Başkan Adnan Polat birer başarı plaketi de sundu.

Plaketleri ve Åžampiyonlar Ligi Kupası'yla taraftarlarımızın önünde büyük bir mutluluk yaÅŸayan takımımız daha sonra Galatasaray - G. OftaÅŸspor karşılaÅŸmasını da izledi ve Ali Sami Yen'deki ÅŸampiyonluk kutlamalarına katıldı.   
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı
« Posted on: Ocak 10, 2009, 12:33:52 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı oyunlari, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı programi, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı oyunu indir, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı program yukle, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı download, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı hikayeleri, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı resimleri, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı haber, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı yukle, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı videosu, Şampiyon Taraftarla Kucaklaştı msn eklentisi, sarki sozleri
AslanCimbom
Newbie
*

Popülerlik +0/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2008, 11:56:06 ÖÖ »

4 yıldız geliyooo
Etiket:
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: