Pr5 Toplist Forum
Ağustos 20, 2008, 03:56:53 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: http://chat.pr5toplist.com sayfamız açılmıştır.

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiket GiriÅŸ Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Schindlerin Listesi  (Okunma Sayısı 45 defa)
HeRo
Administrator
Sr. Member

Popülerlik +2/-0

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 17, 2008, 06:26:11 ÖS »

Tür : Dram / Savaş Yönetmen : Steven Spielberg Senaryo : Steven Zaillian , Thomas Keneally (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Janusz Kaminski Müzik : John Williams Yapım : 1993, ABD , 197 dk.

Oyuncular

Liam Neeson (Oskar Schindler) , Ben Kingsley (Itzhak Stern) , Ralph Fiennes (Amon Goeth) , Caroline Goodall (Emilie Schindler) , Jonathan Sagall (Poldek Pfefferberg) Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan film, Oskar Schindler adlı bir Alman işadamının 2. Dünya Savaşı sırasında Polonya’da kurduğu fabrikada Yahudi işçileri çalıştırmaya başlaması ve bu sayede 1100 Yahudi’nin hayatını kurtarmasını konu alıyor.

Filmi İzle
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Schindlerin Listesi
« Posted on: AÄŸustos 20, 2008, 03:56:53 ÖÖ »

uyari
Merhaba ziyaretci. Oncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderator olarak siteden daha fazla yararlanmaniz icin sitemize uye olmanizi oneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Schindlerin Listesi oyunlari, Schindlerin Listesi programi, Schindlerin Listesi oyunu indir, Schindlerin Listesi program yukle, Schindlerin Listesi download, Schindlerin Listesi hikayeleri, Schindlerin Listesi resimleri, Schindlerin Listesi haber, Schindlerin Listesi yukle, Schindlerin Listesi videosu, Schindlerin Listesi msn eklentisi, sarki sozleri
Etiket: SavaÅŸ-Aksiyon [Yabancı] 
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer: